Snoertje los en publiek in de kleedkamer

Wie had dat gedacht, dat je bijna kan balen van een uitverkochte zaal?! Dat de zalen steeds voller zitten vind ik natuurlijk te gek. Maar toen ik Cultureel Café Bacchus in Aalsmeer in kwam lopen schoot ik wel even in de lach. Dit prachtige sfeervolle café was veel te klein voor zo veel mensen! Wel echt zo’n gave plek, met een balkonnetje erboven… Misschien hebben alle Aalsmeerders wel hele kleine kontjes en kunnen ze met heel veel op dat balkonnetje zitten…

De vrijwilligers van Bacchus brachten het verlossende antwoord. In het parochiehuis ernaast konden ze veel meer mensen kwijt. Daar was ook een groter podium, met coulissen en meer licht en geluidsmogelijkheden. Geweldig! En toen ook alle stoeltjes en tafeltjes daar stonden bleek die ruimte ook best sfeervol!

Dus lekker aan de slag met de techniek… Wat hangt daar boven de versterker? Een kabel met losse stroomdraadjes! Is er tijdens een wilde avond in Aalsmeer iemand rock ‘n rollend over een schouder gegooid? Op 2,5 meter hoogte bleek de kabel met brute kracht uit zijn verbinding gerukt.

De enthousiaste vrijwilliger springt op de fiets om zijn soldeerbout te halen. Hij begint bovenaan de trap te solderen, maar vertrekt al snel weer om zijn leesbril te halen. Deze held op de fiets kreeg alles op tijd gefixed!

Inmiddels zou het publiek bijna binnenkomen. De deur zou open gaan, dus ik naar mijn kleedkamer: Het café was mijn kleedkamer. Maar omdat de deur van het café wel open was, en de deur naar het parochiehuis nog niet, zat het publiek dat te vroeg is gezellig in mijn kleedkamer! Ze vonden het al raar dat er zo weinig stoelen stonden, niemand bij de bar stond, en er overal kleren verspreid waren…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *