Inspirerend, energiek, afwisselend, ontroerend en muzikaal cabaret

Boek nu de beste plaatsen

Andy Doornheim
Andy DoornheimTheaterparadijs.nl
Lees verder
De liedjes in deze voorstelling zijn stuk voor stuk creatieve pareltjes. Minimalistisch begeleidt op verschillende instrumenten, waar vaak weer een prachtig creatieve kwinkslag aan wordt gegeven. Een melodica aanblazen met de lucht uit een rubberen boei is toch meesterlijk verzonnen. Het slot liedje over de moeder van Vernij was enorm ontroerend en raakte iedereen diep in het hart.
Reinier Seipkens
Reinier SeipkensDe Muziekboot
Lees verder
Een prachtige voorstelling vol verrassingen en vondsten. Ze zingt prachtig met geweldige begeleiding op originele en volwaardige instrumenten en haar teksten zijn heel inspiratievol… zeker alle citaten die ze goed getimed met het publiek deelt.
Peter Meijer
Peter MeijerProgrammeur kleintheater Zwaan
Lees verder
Lef, kwetsbaar, oorspronkelijk en muzikaal. Een compleet programma die wat ons betreft rijp is voor grotere zalen. Zij kiest een vorm die ontregelt en meeneemt, je doet fronsen en nadenken en je laat glimlachen en schaterlachen. Haar zin “ik kan dat niet heb ik vervangen…” waarvoor? Ga het ontdekken: dit is wat theater zo mooi en boeiend maakt.
Lia Bijkerk
Lia Bijkerk
Lees verder
Wat een mooie voorstelling. Aanrader voor iedereen die houdt van humor gecombineerd met emoties en prachtige gezongen liederen. Heel muzikaal. Een voorstelling waar je als publiek de energie van Femke mee naar huis brengt.
Previous
Next