Humoristische en (inter)Actieve presentatie

Van het presenteren van muziek- en theater avonden tot modeshows, van kinder- tot bedrijfsevenementen. Ik presenteer het graag!

Met humor zorg ik er voor dat de focus op de sprekers/acts van het evenement ligt, terwijl ik met actie en interactie de aandacht van het publiek erbij weet te houden.

Naast presentatrice ben ik ook zangeres en cabaretière en weet uit eigen ervaring hoe belangrijk en fijn het is om goed aangekondigd te worden en hoe de presentatie een avond kan maken of breken. Ik ken de mix van het op de voorgrond treden waar nodig en het ruimte geven aan de activiteiten van uw evenement. Ook denk ik desgewenst graag mee in het tot stand brengen van een mooie afwisselende avond/dag en kan ik ook een lied, sketch of quiz op maat leveren als er voldoende bruikbare informatie beschikbaar is. 

Wanneer u kiest voor mij als presentatrice van uw evenement, kiest u voor zorgvuldigheid, vrolijkheid, humor en (inter)activiteit. De sprekers of acts zullen de volle aandacht krijgen. Het publiek zal zich vermaakt voelen en heeft zin in het beleven van uw evenement. Dat is waar het uiteindelijk om draait!

a DSC_9410
5/5
Wij zijn zeer enthousiast over de presentatie van Femke. Met humor en interactie heeft ze onze feestelijke avond gepresenteerd  
Louise Henderikx
Heropening Schouwburg Middelburg 2018
5/5

Femke heeft onze livestream theaterquiz / seizoenpresentatie gehost. Het is erg fijn schakelen met Femke, zowel in de voorbereiding, technische doorloop als tijdens de presentatie zelf. Ze geeft goed sturing aan de gesprekken, is enthousiast en flexibel!

Cindy van Haaren
Markant Uden en Clap communicatieregie

Femke presenteerde onder andere