Femke Vernij is in de theaters te zien met haar cabaretvoorstelling OP VOLLE KRACHT. Ze is ook een van de Meiden van LOS waarmee ze 15 jaar in de theaters speelde en nu nog cabaret op maat mee maakt.

Grote volle zalen met LOS, de droom die waarheid werd. En toch nam Femke de beslissing solo door te gaan, zich weer maximaal uit te dagen en theater te maken waar ze haar hart en ziel in kwijt kan. 

Het leven is kort, dat heeft Femke van dichtbij meegemaakt. Te kort om de wereld zomaar aan je voorbij te laten gaan.

Femke inspireert met OP VOLLE KRACHT om open te staan voor al het moois, maar ook voor angst en verdriet, en zo te blijven groeien.

“We zijn allemaal jutters. Niet alleen van spullen, maar ook van meningen, ideeën, verhalen. En we recyclen die tot nieuwe meningen, nieuwe ideeën en nieuwe verhalen.

De energie en drive die Femke heeft in het dagelijks leven èn op het podium, werkt aanstekelijk. Haar liedjes zijn stuk voor stuk creatieve pareltjes. Naar Femke ga je niet alleen om te lachen, maar om geïnspireerd te raken en je te verwonderen. Hoopvol, kwetsbaar en hartverwarmend. 

OP VOLLE KRACHT” is de solovoorstelling van Femke Vernij waarin, opgezweept door weer en wind, een hartstochtelijke ode wordt gebracht aan de stem “puur zang”, leven en dood elkaar proberen te beminnen, borsten niet meer zijn wat ze waren, citaten je helpen de realiteit te begrijpen en onnodige ballast overboord gaat.
Als je leven in een storm belandt, ga dan OP VOLLE KRACHT vooruit:

In drama liggen kansen, in drama ligt de vooruitgang. Pak het drama!

De voorstelling is een ode aan het leven, in al zijn facetten. Vernij vertelt persoonlijke verhalen over haar eigen leven, maar ze snijdt ook maatschappelijke thema’s aan. Ze is open en kwetsbaar, maar ook grappig en scherp.

De voorstelling is muzikaal, met prachtige liedjes die Vernij zelf heeft geschreven. Haar stem is krachtig en vol emotie. De liedjes zijn vaak grappig, maar ook ontroerend.

Vernij is een bevlogen en energieke performer. Ze heeft een groot podiumpresence en ze weet het publiek moeiteloos te boeien.

Op volle kracht is een voorstelling die je niet snel zult vergeten. Het is een voorstelling die je inspireert om het leven voluit te leven, met al zijn ups en downs.

– Elbert Velleman