Zangeres

Als je me vraagt, “wat voor werk doe je?” Dan is het kortste antwoord: “Zangeres”. Echter ben ik maar zelden puur en alleen zangeres. Ik ben een zingende cabaretière, een zangdocent en coördinator/ontwikkelaar van een zangopleiding, ik ben een presentatrice die ook nog een lied (op maat) erbij kan zingen. Het leukste aan zang vind ik toch wel dat het met zo veel dingen te combineren is. Maar het gebeurt wel zo nu en dan, dat ik gewoon lekker alleen aan het zingen ben. Luister bijvoorbeeld naar het lied “Mijn Wereld”, een lief liedje wat ik nu ook voor mijn zoon zing als hij gaat slapen.

Waar kan je me live zien  (en horen) zingen? Vooral tijdens de voorstellingen van de Meiden van LOS. Daarnaast kan je me vinden bij de meest uiteenlopende projecten. Van kleine zelfgeschreven liedjes (die ik deel op social media) tot lekker knallen met band of orkest! Naast Nederlandstalige muziek hou ik ook erg van de oude rockers, zoals Queen en Pink Floyd. Het was dan ook te gek dat ik een van de solisten mocht zijn bij de internationale tour van Philharmonic Rock Concerts van het Philharmonic Orchestra Praque.

Zangeres nodig?

Ik sta altijd open voor leuke kortstondige projecten als zangeres. Pop, rock, kleinkunst, jazz en Nederlandstalig, ik zing het graag!
In de studio, op een podium… of wat dacht je van een lied speciaal geschreven en gezongen op de verjaardag van je geliefde? Neem gerust contact met me op!