De Muzikale Moderator

Groenendijk modeshow Jaarbeurs
Wij zijn zeer positief over de samenwerking met Femke. Tijdens een beurs heeft ze onze modeshow aan elkaar gepraat. Veel verschillende modellen, veel verschillende informatie, maar Femke maakte er in een handomdraai een mooi gestroomlijnd verhaal van. Ze is flexibel, meedenkend en enthousiast!
Livestream Theaterquiz Markant
"Het is erg fijn schakelen met Femke, zowel in de voorbereiding, technische doorloop als tijdens de presentatie zelf. Ze geeft goed sturing aan de gesprekken, is enthousiast en flexibel!"
Opening Schouwburg Middelburg
Wij zijn zeer enthousiast over de presentatie van Femke. Met humor en interactie heeft ze onze feestelijke avond gepresenteerd
Previous slide
Next slide

Dagvoorzitter, Moderator, Presentator, Lady Speaker

Femke Vernij’s enthousiasme en energie zijn aanstekelijk. Als dagvoorzitter en presentator weet ze deze energie in te zetten tot een fijne sfeer, een vlot tempo en plezier in de gehele dag.
Femke is heel flexibel, denkt mee en houdt ervan helemaal in de materie van het onderwerp te duiken.
Indien gewenst kan ze afsluiten met een muzikale wrap-up of een lied op maat.

Met aandacht voor iedereen zorgt ze er voor dat de focus op de sprekers / acts van het evenement ligt, terwijl ze moeiteloos met actie en interactie de aandacht van het publiek erbij weet te houden. Uiteraard bereidt Femke zich op elk evenement tot in de puntjes voor, zodat de inhoud en planning juist, maar ook met veel flexibiliteit, kunnen worden uitgevoerd.

Femke Vernij is ook zangeres en cabaretière en ze werkte in het onderwijs. Een gouden combinatie van podiumervaring en interactie.
Femke kent de mix van het op de voorgrond treden waar nodig en het ruimte geven aan de activiteiten van uw evenement. Ze zorgt voor de lijn en de lijm in het verhaal wat u wilt vertellen.

Wanneer u kiest voor Femke als dagvoorzitter, presentator of moderator van uw evenement, kiest u voor zorgvuldigheid, plezier, vaart en (inter)activiteit. De sprekers en onderwerpen zullen de volle aandacht krijgen. Het publiek zal zich gehoord voelen en Femke brengt een positieve en veilige sfeer.

Nacht van de mode
A body Issue

Afscheid wethouders Gemeente Arnhem

Nationale Voorleeswedstrijd

Onderwerpen

ADHD, neurodiversiteit, rouw, burn-out, duurzaamheid, persoonlijke ontwikkeling, overheid, onderwijs, gezondheidszorg en de culturele sector zijn onderwerpen waar Femke in thuis is.

Ander onderwerp? Femke is heel flexibel, denkt mee en houdt ervan helemaal in de materie van het onderwerp te duiken.

Ook een lied of cabaret op maat kan over elk onderwerp geschreven worden.
Ik heb eigen repertoire over klimaatverandering, duurzaamheid, diversiteit, afscheid en persoonlijke ontwikkeling. En voor vele onderwerpen binnen de gezondheidszorg heb ik met de cabaretgroep Meiden van LOS een uitgebreid repertoire. 

Bedrijven waar ik graag voor werk hebben de volgende kenmerken:


Spreker

Als spreker heeft ze een goede balans tussen humor en diepgang. Met haar achtergrond als cabaretière en zangeres kan ze haar ervaring op het podium krachtig neerzetten met persoonlijke verhalen die voor iedereen herkenbaar zijn.

Zware onderwerpen zoals verlies maakt ze bespreekbaar. Ze inspireert om altijd te blijven ontwikkelen, ook bij tegenslag. Juist bij tegenslag.

“In drama liggen kansen, in drama ligt de vooruitgang. Pak het drama!”

Onderwerpen waar Femke bij aan kan sluiten zijn onder andere: durven veranderen en ontwikkelen, omgaan met sterven en rouw, diversiteit, ADHD, klimaatverandering en duurzaamheid. 

Muzikale Wrap-up / Lied op maat

Een congres, symposium of ander evenement wordt vaak afgesloten met een terugblik op de dag. Als die terugblik hilarisch is en ook nog eens gezongen, gaat iedereen vrolijk naar huis (of naar de borrel).

Ik kan de hele dag aanwezig zijn en terplekke een lied op maat schrijven, en live uitvoeren met bijpassende en originele instrumenten. 

Cabaret op Maat

Een lied of sketch op maat om iemand of een bepaalde groep in het zonnetje te zetten kan geweldig werken. 

Soms kan dit alleen door mij, maar voor uitgebreidere programma’s op maat werk ik met de Meiden van LOS. 
Samen hebben we sinds 2006 ervaring met het op maat maken en spelen voor bedrijven en organisaties.