Alle Dagen Heel Divers

Een (h)eerlijke dopamine boost!

Er is momenteel een vloedgolf aan ADHD diagnoses bij vrouwen. En geen typisch druk jongetjes gedrag, maar dromerig, sociaal aangepast en chaotisch.
Kennis over ADHD en het delen van ervaringen is belangrijk en kan enorm helpen. Maar; waarom zijn die ADHD boeken/cursussen zo saai?
Want, typisch ADHD: 10 boeken over ADHD aanschaffen en in totaal 4 pagina’s lezen.

Waarom is er geen vlotte, leuke, meeslepende, boeiende, verrassende voorstelling waarin je samen kan lachen en huilen om  de herkenning.
En in originele muzikale en humoristische jasjes een hoop kan opsteken. Een (h)eerlijke dopamine boost!

Maar die voorstelling is er; de muzikale cabaretvoorstelling Alle Dagen Heel Divers van Femke Vernij (Bekend van de Meiden van LOS)

De eerste try-out data:

Laatste voorstellingen vorige show:

Speellijst

DatumPlaatsTheaterTijdInformatie
Eerste try-out's
2024
15-18 augustusArnhemSonsbeek Theater AvenueFestival
(preview Alle Dagen Heel Divers!)
2025
9 meiEindhovenNet niet uitopenbare repetitie
10 meiGoudaKleintheater Zwaanopenbare repetitie
15 meiOegstgeestTheaterhuis Amaliatry-out
16 meiGorinchemTheater 't Pandtry-out
22 meiSpaarndamEl Teatrotry-out
6 juniSoestArtishocktry-out
13 juniMaastrichtPesthuystry-out
21 juniOudenhoornCamping zonnehoevetry-out
Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van alle speeldata
OP VOLLE KRACHT al gezien? Laatste voorstellingen:OP VOLLE KRACHT
Krijg een seintje als ik in de buurt speel

Karin Bloemen

Voor mijn nieuwe voorstelling Alle Dagen Heel Divers ga ik gecoacht worden door niemand minder dan La Bloemen!

Karin liet mij als puber al zien dat de cabaretwereld niet alleen door mannen bestierd word, maar muzikale eigenzinnige vrouwen ook hun eigen geweldige shows kunnen neerzetten.

Muzikaliteit en mijn stem zijn altijd mijn veilige basis geweest. Maar voor mijn tweede soloprogramma sta ik te popelen om onder begeleiding van Karin en Marnix muzikaal nog meer te kunnen uitpakken.

Theaters

Vanaf mei 2025 ga ik de theaters in. Mei is inmiddels volgeboekt! 

Van juni 2025 tot maart 2026 zijn nog diverse data voor try-outs beschikbaar.

In maart 2026 gaat Alle Dagen Heel Divers in première en is momenteel te boeken tot mei 2026

Voor boekingen mail naar: info@femkevernij.nl
of bel 06-16162694

Woonkamer try-outs

Voor Alle Dagen Heel Divers ben ik nog op zoek naar woonkamers om de eerste try-outs te kunnen spelen!

Voor tussen de 15-50 mensen kan ik bij jullie thuis komen spelen en mijn nieuwste materiaal testen!

Mail naar: info@femkevernij.nl

Recensies over Femke's voorstellingen

"Femke weet hoe ze een zaal moet bespelen
Haar onvergelijkbare, energieke, muzikale, vervreemdende, persoonlijke en volstrekt eigen universum, waarvan ik heb genoten."
Arie Vuyk, Cabaretier
"Grappig, ontroerend, activistisch en vooral enorm creatief inventief muzikaal
Een bipolaire wervelwind van een voorstelling waarin ik de ene minuut nog zat te hikken van het lachen, de volgende totaal onder de indruk was van haar muzikale inventiviteit en knappe teksten en de andere weer met tranen in mijn ogen zat van de ontroering. En holy shit, elk decorstuk op het podium bleek gewoon een instrument te zijn."
Laura van Lee
"Een ode aan het leven, in al zijn facetten.
Vernij vertelt persoonlijke verhalen over haar eigen leven, maar ze snijdt ook maatschappelijke thema’s aan. Ze is open en kwetsbaar, maar ook grappig en scherp. Haar stem is krachtig en vol emotie. De liedjes zijn vaak grappig, maar ook ontroerend. Vernij is een bevlogen en energieke performer. Ze heeft een groot podiumpresence en ze weet het publiek moeiteloos te boeien. Op volle kracht is een voorstelling die je niet snel zult vergeten. Het is een voorstelling die je inspireert om het leven voluit te leven, met al zijn ups en downs."
Elbert Velleman
"De liedjes in deze voorstelling zijn stuk voor stuk creatieve pareltjes.
Minimalistisch begeleidt op verschillende instrumenten, waar vaak weer een prachtig creatieve kwinkslag aan wordt gegeven. Een melodica aanblazen met de lucht uit een rubberen boei is toch meesterlijk verzonnen. Het slot liedje over de moeder van Vernij was enorm ontroerend en raakte iedereen diep in het hart.”
Andy Doornheim - Theaterparadijs
"Lef, kwetsbaar, oorspronkelijk en muzikaal.
Een compleet programma die wat ons betreft rijp is voor grotere zalen. Zij kiest een vorm die ontregelt en meeneemt, je doet fronsen en nadenken en je laat glimlachen en schaterlachen. Haar zin “ik kan dat niet heb ik vervangen…” waarvoor? Ga het ontdekken: dit is wat theater zo mooi en boeiend maakt. "
Peter Meijer, Regisseur en Programmeur Kleintheater Zwaan
"Een prachtige voorstelling vol verrassingen en vondsten
Ze zingt prachtig met geweldige begeleiding op originele en volwaardige instrumenten en haar teksten zijn heel inspiratievol… zeker alle citaten die ze goed getimed met het publiek deelt."
Reinier Seipkens - De Muziekboot
"Een voorstelling waar je als publiek de energie van Femke mee naar huis brengt
Wat een mooie voorstelling. Aanrader voor iedereen die houdt van humor gecombineerd met emoties en prachtige gezongen liederen. Heel muzikaal."
Lia Bijkerk
Mooi, lelijk, energiek, emotioneel, muzikaal. Alles!
Dikke aanrader!
Bart
''Krachtig. Impactvol. Intelligent.
Van begin tot eind hing ik aan Femke's lippen. Ik heb enorm veel gelachen, ik ben geraakt en geïnspireerd dankzij de voorstelling. Het gaat over het leven, met al het moois en alle rauwe randjes hieraan. Een aanrader voor iedere theaterliefhebber en voor iedereen die het leven beter wilt begrijpen.''
Felicia Lin
Mijn eyeliner heeft het niet overleefd.
Wat heb ik genoten. Ik moest lachen en huilen. De verhalen die Femke vertelde waren enorm herkenbaar en het is fijn om te zien dat ik niet de enige mama ben die zich wel eens afvraagt “waarom?!” Ik was heel blij dat ik een vriendin had meegenomen waarmee ik hier nog met een goed gevoel op kan terugkijken. Ik zie nu al uit naar de volgende voorstelling.
Jennifer Delano
Energiek, prachtige stem en een oneindige muzikaliteit en creativiteit
Karine Jekel
"Femke is een strandjutter.
Zij jut ervaringen en weet de chaos van alles wat is aangespoeld op het podium om te zetten tot een heldere boodschap. Humor is niet het enige wat ons verbindt. Het is de herkenning in wat er werkelijk speelt. De kwetsbaarheid van ons mens-zijn, maar dan met een knipoog. Femke draait niet om de pijn en vreugde heen, maar neemt jullie aan de hand mee op deze strandwandeling van het leven. Vul jij samen met haar je tas?"
Rens
"Zoveel bewondering voor deze vrouw
Vol humor, kwetsbaarheid, een lach en een traan. zo'n beetje alle onderwerpen van deze tijd komen aan bod, met moeder aarde, het moederschap en haar eigen moeder als rode draad."
Romy
Previous slide
Next slide